Ron Zacapa

Ron Zacapa Centario patří mezi nejkvalitnější rumy vyráběné z panenského sirupu, které zrají v sudech z bílého dubu. Vyrábí se v horách Guatemaly procesem blendování systemem solera, a to ve výšce 2333 metrů nad mořem, kde se nechává zrát v takzvaném „Domě nad mraky“ (The House Above the Clouds“). Díky dozrávání v tak extrémních podmínkách získávají rumy Zacapa svou jedinečnou barvu, vůni a chuť. 

Sistema Solera je jedinečný způsob zrání, převzatý z výroby Sherry. Destilérie Zacapa míchá ( Blendování) rumy různého stáří v sudech původně sloužících ke zrání whiskey, sherry a vína Pedro Ximenez. Destilát prochází každým z těchto sudů, čímž se z něj stává rum vyjímečné kvality. Na proces dohlíží Master Blender, kterou je Lorena Vásquezová.  

99
82001998200

Stránka 1 z 1 - 10 položek celkem

Stránka 1 z 1 - 10 položek celkem