Fassbind

Prvotřídní lihovary Fassbind byly vždy charakterizovány nejvyššími požadavky na kvalitu. Už od počátků se z generace na generaci předávají tajemství výroby pro uchování čistoty, plné a přirozené vůně destilátů. V současnosti pak moderní a lety prověřené destilační postupy spolu s použitím ovoce té nejvyšší kvality zaručují špičkovost produkce Fassbind.

Bylo to v roce 1395, když se první z předků rodiny Fassbind rozhodnul usadit v nádherném regionu centrálního Švýcarska. Za dalších 250 let se první člen z rodu Fassbind usadil v Basileji – zde působil jako učitel humanitních věd na slavné Basilejské Univerzitě. Krátce poté, co se rodina usadila uprostřed Švýcarska, začali se její členové věnovat šlechtění planých třešní. Následně objevili možnosti využít tohoto úžasného ovoce – v jedné ze Švýcarských specialit – třešňové pálence. Ta byla známá mnohem dříve, než se Gottfried Fassbind rozhodl založit společnost Fassbind. Opírající se o rodinnou tradici a jedinečné znalosti lihovarnických procesů, vyrostla v roce 1846 společnost Fassbind AG. Gottfried Fassbind profesionalizoval tradici a vytrvale vylepšoval destilační proces. Přenášením znalostí a dovedností na následující generace napomohlo společnosti dosáhnout „nejvyšší a nejčistší kvality“.

1160
2099111602099

Stránka 1 z 1 - 8 položek celkem

Stránka 1 z 1 - 8 položek celkem