Zacapa 23 yo Heavenly cask collection El Alma 40 % 0,7 l

Kód: 880 0154
2 700 Kč 2 231 Kč bez DPH
Skladem

Značka Zacapa je poměrně mladá (vznikla v roce 1976). Přesto si vydobila na rumové scéně významné postavení. Rumy jsou destilované z fermentovaného čistého panenského sirupu cukrové třtiny a zrají systémem Solera v nadmořské výšce 2 333 metrů v různých typech sudů. 

Série Ron Zacapa Heavenly Cask se zaměřuje na zkrocení chutí z různých sudů tak, aby si je užil každý milovník značky. Každé vydání edice zraje v jiném typu sudů – v dubových sudech po whiskey, ve vypálených dubových sudech po whiskey, v sudech po sherry a v sudech po Pedro Ximenez. 

Druhá edice Zacapa El Alma Heavenly Cask Collection je druhým stáčením, o které se postarala master blenderka Lorena Vásquez. Tentokrát po finiš rumů použila vypálené sudy po whiskey, které rumu dodávají bohatou, silnou a okouzlující chuť

Slovní spojení „el alma“ pochází ze španělštiny a znamená „duše“. Dubové sudy po bourbonu jsou totiž duší nejednoho rumu, a proto na  ně název edice Zacapa El Alma Heavenly Cask Collection hrdě odkazuje. Užijte si guatemalské potěšení, kterého po světě koluje neznámý počet. 

Detailní popis produktu

Popis produktu není dostupný

Doplňkové parametry

Kategorie: Rum a rumové elixíry
Objem: 0,7 l
Obsah alkoholu: 40 %
Země původu: Guatemala
Druh balení: tuba

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
E Avatar autora | 6.5.2022
Perfektní vyvážená chuť, s jemmnou příchutíé whisky

Ron Zacapa Centario patří mezi nejkvalitnější rumy vyráběné z panenského sirupu, které zrají v sudech z bílého dubu. Vyrábí se v horách Guatemaly procesem blendování systemem solera, a to ve výšce 2333 metrů nad mořem, kde se nechává zrát v takzvaném „Domě nad mraky“ (The House Above the Clouds“). Díky dozrávání v tak extrémních podmínkách získávají rumy Zacapa svou jedinečnou barvu, vůni a chuť. 

Sistema Solera je jedinečný způsob zrání, převzatý z výroby Sherry. Destilérie Zacapa míchá ( Blendování) rumy různého stáří v sudech původně sloužících ke zrání whiskey, sherry a vína Pedro Ximenez. Destilát prochází každým z těchto sudů, čímž se z něj stává rum vyjímečné kvality. Na proces dohlíží Master Blender, kterou je Lorena Vásquezová.  

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení