Frederic Kafka Bohemian Gooseberry Gin

FREDERIC KAFKA BOHEMIAN GOOSEBERRY GIN

Angrešt je ovoce, které všichni známe a které jsme většinou jedli u babičky na zahradě. Málo kdo z nás si ale dnes dokáže jeho chuť vybavit, natož ve spojení s alkoholem. V Čechách se začal pěstovat v 18. století a v 19. byl již velmi rozšířený. 

Gin inspirovaný českou zahradou

Frederic Kafka Bohemian Gooseberry gin spojuje klasický základ, unikátní chuť angreštu s lehkým dotekem bezového květu. Angrešt se lisuje, šťáva se pak míchá s alkoholem, ve kterém se navíc maceroval bezový květ. Výsledná chuť je úžasná, angrešt dodává svou specifickou ovocnou chuť a bezinka svěžest. Vše navíc skvěle doplňují jalovec a koriandr, což je moc dobře, protože se pořád jedná o gin.

Gin & Tonic?

Tohle spojení Vás bude rozjodně bavit a troufneme si říct, že tenhle populární drink posouvá na opravdu zážitkovou úroveň.

IMG_6824

 

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz