Káva Instant
Jak se vyrábí instantní káva
Cesta kávy z plantáže až do vašeho šálku je dlouhá – sklizeň, praní, sušení, přebírání, loupání, export a pražení. Instantní káva tuto cestu absolvuje také, ovšem s tím rozdílem, že to ještě není konec. Aby si káva uchovala trvanlivost, využívá se chemicko-fyzikálních procesů. Pro přípravu 1 kg instantní kávy je potřeba několikanásobně více klasické pražené mleté kávy. Celé to je vlastně o tom, že se káva napřed uvaří a pak se zbaví vody.
Nejprodávanější
-
Davidoff Café Rich Aroma 100 g – Skladem167 Kč
Instantní káva Davidoff Rich Aroma 100% Arabica je káva s plnou chutí,...
-
Jacobs Gold 100 g – Skladem125 Kč
Káva Jacobs Gold, jež je zpracována speciální metodou vymražování, vás i...
-
Jacobs Crema Gold 100 g – Skladem125 Kč
Jacobs Crema Gold - spojení delikátní chuti kávy a jemné zlatavé pěny....
-
Jacobs Gold 200 g – Skladem229 Kč
Káva Jacobs Gold, jež je zpracována speciální metodou vymražování, vás i...
-
Jacobs Crema Gold 200 g – Skladem209 Kč
Jacobs Crema Gold - spojení delikátní chuti kávy a jemné zlatavé pěny....
-
L´OR Classique 100g instantní káva – Skladem169 Kč
Dozlatova upražená, aromatická káva s jemnou a delikátní chutí....
-
L´OR Espresso 100g instantní káva – Skladem169 Kč
Intenzivní káva vytvoří zlatou krémovou vrstvu na hladině šálku....
Stránka 1 z 1 - 8 položek celkem
Stránka 1 z 1 - 8 položek celkem