Vynikající vodka GREY GOOSE

Vodka je možná poslední nápoj, který byste si spojovali s Francií, ale sever země má dlouhou tradici v destilování alkoholu z obilí a Francouze nikdo nepřekoná v míšení a kontrole kvality...

Vodka Gray Goose

Tvůrcem této premium vodky byl v roce 1997 americký obchodník a multimilionář Sidney Frank – celoživotní gurmán a odborník. V následujícím roce získala platinovou medaili v soutěži o nejlepší vodku světa (World Spirits Championship). A její tajemství? Vyrábí se ze zimní pšenice (setá v říjnu, sklízená v dubnu) a nejčistší vody původem v regionu Cognac (vápencové podloží). Na konci celého procesu je pak 5x destilovaná. Na celý proces výroby dohlíží Francois Thibault – cellar master. Výsledkem jeho práce je šťavnatá, hladká, kulatá, jemně olejovitá, ale velmi jemná chuť.

Ochutnejte z naší nabídky:

Grey Goose Original, našimi zákazníky skvěle ohodnocenou vodku, ve velikosti 0,2 l, 0,375 l, 1 l nebo maxi láhev 1,5 l, jež oplývá lehce kouřovým aroma s náznakem máty a obilí.

vodka Gray Goose original

Grey Goose s příchutí citrónu

Grey Goose s příchutí pomeranče

Grey Goose s příchutí hrušek

Grey Goose s příchutí melounu

Grey Goose s příchutí černých třešní

A pro gurmány máme Grey Goose VX balenou v tradiční luxusní láhvi používané na XO cognac, ve které se mísí 95% vodky této značky a 5% Grande Champagne Cognacu.

nebo zcela vyjímečný produkt, který je výsledkem spolupráce gastronomických nadšenců: slavného šéfkuchaře Alaina Ducasse a Françoise Thibaulta z Grey Goose, Grey Goose Alain Ducasse

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz