Pestrý svět chutí MONIN

Monin, světová jednička trhu ochucených sirupů...

OLIVER MONIN (pokračovatel v rodinné tradici francouzské firmy, založené roku 1912) říká: „Již po tři generace má rodina pracuje na tvorbě ochucených sirupů té nejvyšší kvality. Každý rok pečlivě kontrolujeme nejkvalitnější přírodní suroviny z více než 22 zemí a vybíráme jen ty nejlepší z dodavatelů. Pak tyto suroviny zpracováváme bez konzervačních látek. Bez ničeho, co by mohlo znehodnotit jejich čistou chuť. To, co získáváte v každé láhvi Monin, je ten nejjemnější sirup. Jsem přesvědčen, že zkušenosti a zaujetí naší rodiny pocítíte z každého našeho výrobku."

Monin sirupy

Firma MONIN S.A. je nezávislý rodinný podnik s tradicí od roku 1912. Jejich podnik a továrna se nachází ve městě Bourges již od založení, pak také na Floridě ve městě Clearwater a v Malajsii ve městě Kuala Lumpur. Firma exportuje své výrobky do více než 100 zemí a také z mnoha zemí dováží vybrané ingredience pro výrobu. Oblibu a kvalitu těchto sirupů na mezinárodní úrovni dokládá fakt, že společnost MONIN je mimořádným přidruženým členem IBA (Mezinárodní Barmanská Asociace).

MONIN sirupy jsou vyrobeny z přírodních ovocných a rostlinných výtažků a jak už bylo uvedeno neobsahují tuky, cholesterol a konzervační činidla.

Monin sirupy

A jaké je využití Monin sirupů?

Kulinářské umění

Použijte množství příchutí Monin při přípravě marinád, omáček a salátových dressingů stejně dobře jako zákusků. Dokonalé pro zdůraznění a zesílení dominantní chuti.

Chlazené nápoje

Sirupy Monin jsou považovány za nejlepší způsob ochucení limonád, sody nebo ledových čajů, aniž by získaly nadměrnou sladkost.

Mražené nápoje

Tyto drinky jsou typické svou nenáročnou přípravou, nízkými vstupními náklady a mohou se stát atraktivní a velmi ziskovou položkou Vašeho nápojového lístku. Jsou výborné jak pro dospělé, tak i děti.

Cocktails

Sirupy Monin Vám umožní vytvářet množství překvapivě chuťově a barevně výrazných alkoholických i nealkoholických cocktailů. Přes Margarity, Colady,Daiquiri , Belini atd. jejich použití je neomezené...

Monin sirupy se těší oblibě u barmanů z důvodu barvivosti, chuti a aroma. Vyzkoušejte také Vy z rozšířené nabídky ALKOHOLICKÝCH LIKÉRŮ MONIN a vyberte si:

curacao_triple_sec_1_hd_0

Více informací na stránkách www.monin.com

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz