SLAYER - metal ve víně

Reign in Blood Cabernet Sauvignon - oficiální víno skupiny Slayer je stejně nekompromisní jako známá kapela

logo-slayer

SLAYER, americká thrashmetalová hudbení skupina, byla založena počátkem 80. let Kerry Kingem, který posléze nalezl na post baskytaristy Toma Arayu, se kterým tvoří jednu z nejproduktivnějších autorských dvojic na metalové scéně. Na místo druhého kytarisky našel Jeffa Hannemana a bubeníkem se stal Dave Lombardo. Kapela se během chvíle stala velmi populární na undergroundové scéně a spolu s kapelami jako Mettalica, Anthrax a Megadeth založila thrashmetalovou scénu!

Největším úspěchem bylo vydání alba REIGN IN BLOOD, kterým ovšem dosáhli podle kritiků určitého zenitu. Dokonce dokázali, že negativní reklama je nejlepší reklama. Úvodní písní "Angel of Death" rozpoutali spor o to, jestli nejsou náhoudou "nazi" kapelou, protože song pojednává o Dr. Josefu Mengelem. Ale přes všechny rozpoluplné překážky dosáhlo album Reign in Blood 500 000 prodaných kopií a tak se stalo první zlatou destkou kapely Slayer.

Díky vybudované pověsti technického mistrovství ve svých písních, které kapela složila, je Salyer, hned vedle Mettalicy, NEJPŘEHRÁVANĚJŠÍ METALOVOU KAPELOU NA SVĚTĚ!

Buďte nekompromistí stejně jako Slayer a dopřejte si víno REIGN IN BLOOD CABERNET SAUVIGNON 

"Víno dobře strukturované a zaoblené s jemnými tóny dubu, které dokazuje skutečný boží zásah. Užijte si jej u dobrého jídla, s kamarády a především se skvělou hudbou!" Slayer.

www.slayer.net

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz